SCHEEPSINSTALLATIETECHNIEK - SCHEEPSELEKTRONICA - WATERSPORTWINKEL
Winkelwagen0

poltechniek-logo-design2

Hiswa lid Jachttechniek van der Pol

Welkom bij Jachttechniek van der Pol in Stavoren

Wij presenteren met trots onze uitgebreide diensten en producten. 

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een waardige partner in de scheeps-elektrotechnische installatietechniek & vanuit onze winkel met tankstation in Stavoren leveren wij een zeer uitgebreid en compleet assortiment watersport artikelen. Met deze combinatie en onze enthousiaste collega`s maken wij van u contact met ons een waar plezier.

In onze online winkel vind u een leuke aanbiedingen en een uitgebreid assortiment producten. Staat het product er “nog” niet bij? Vraag een offerte aan via mail of contact formulier. Wij werken momenteel nog aan de uitbreiding van ons online assortiment. Maar wij kunnen u hier vertellen dat bijna alles door ons is te leveren.

Heeft u een klus of hulp nodig bij u aan boord? Reserveer tijd van een van onze monteurs om uw wensen te realiseren of vraag ons contact met u op te nemen. Wij hebben de mogelijkheid om uw schip naast ons tankstation aan te leggen en zo de installatie bij ons voor de werkplaats uit te voeren. Maar op locatie is natuurlijk ook mogelijk.

Jachttechniek van der Pol staat voor u klaar, ook als u online bent.

banner-top-Poltechniek-1600